ACE 250. Z wypowiedzi wynika, że do drobnicy!!?

Nasze wykrywacze i inny sprzęt potrzebny do eksploracji
Awatar użytkownika
genek

ACE 250. Z wypowiedzi wynika, że do drobnicy!!?

Post autor: genek »

śledząc wypowiedzi użytkowników GARRETTA ace 250wynika,,ze nadaję się do drobnicy!!moje pytania brzmą !!czy można go zaliczyć do wykrywek uniwersalnych? :D czy tylko osoby posiadające ten sprzęt chwalą go za jego możliwości?i czy można go używać do wszelakich poszukiwań? dzieki za porady?
Awatar użytkownika
genek

Dzieki!!!galecki to dla mnie rada!zamieżam się do kupna i chciałem usłyszeć opinie!proszę o dalsze komentaże :noob:

A czy możesz mi wkleić jakiś swój tescik z życia wzięty na drobnicę i coś grubszego? :D
Awatar użytkownika
zoz

Post autor: zoz »

A moze Smetek? HS-3! Podobna cena a wydaje sie ze dwa ROZNE sprzety.
Awatar użytkownika
spajder

Post autor: spajder »

Oto dowód, że i grubsze detale ściąga. Na głębokości 70 cm wyczaił garnek. Sygnał był stabilny, aż mnie zatkało :shock:
Obrazek
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
genek

Podziękowania panowie!!proszę o rady dlatego że to ma być dla mnie pierwszy zakup!a jakoś zawiesiłem sie na tej wykrywce!!może to błąd na pierwszy frąt?co o tym sądzicie ? :mur:
Awatar użytkownika
Andrew
Kontakt:

Post autor: Andrew »

ACE 250 jako pierwsza wykrywka - polecam - śmigam drugi rok i jestem zadowolony. (patrz moje posty) :)
Awatar użytkownika
kermik

Post autor: kermik »

a jak sie ma do tego Fisher F2 taka sama cena a co z funkcjonalnoscią
Awatar użytkownika
DAMIAN

Post autor: DAMIAN »

kermik pisze:a jak sie ma do tego Fisher F2 taka sama cena a co z funkcjonalnoscią
F2 to odpowiedź Fishera na wykrywki z serii ACE. Na razie ciężko coś powiedzieć bo niewiele osób ma tę wykrywkę i nie cieszy się ona taką popularnością jak ACE. Szczerze wątpię, że jest lepsza... no może ta cyfrowa identyfikacja znaleziska jest fajna. :D
Awatar użytkownika
kermik

Pytam bo powoli przymierzałem sie do zakupu 250 ale zobaczyłem w sklepiku że f2 ma taką samą cene a nieco inne parametry i większe mozliwości strojenia jak wynika z opisu i sam już nie wiem. Garet w odpowiedzi dorzuca promocyjnie torbę i osłonę cewki
Mam zamiar latać głównie za moniakami i kolorowa droblicą więc raczej zdecydowany jestem na ace 250 ale wyczytałem ze ma ontrochę problemów z dyskryminacją i potrafi złote i srebrne przedmioty traktować jak folijki i nny smieć
Awatar użytkownika
Rayo

Garrett 250

Post autor: Rayo »

Witam wszystkich. Jestem nowy w rodzince szperaczy gruntu i chciałbym dowiedzieć się więcej na temat Garretta 250. Proszę wszystkich posiadaczy tego sprzętu o info. Trochę opinii już przyswoiłem i jestem z nich zadowolony ale chcę wiedzieć na jego temat wszystko co wiecie. Bo chu...stwo to można kupić zawsze. Z góry dzięki i pozdrawiam wszystkich szperaków :wink:
Awatar użytkownika
Don Joker

Post autor: Don Joker »

O Garecie 250 można powiedzieć wiele, ale napewno nie to że jest to chu...stwo.
Jeżeli chcesz się dowiedzieć więcej o tym sprzecie to polecam tą stronę: http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewf ... 2701cccd9f
Awatar użytkownika
kermik

O ile dobrze sie orientuje to ksieże ma ace 250, a jego wyniki świadczą o tym iż sprzęt jest niekiepski. :zebek:
Awatar użytkownika
DAMIAN

Post autor: DAMIAN »

kermik pisze:O ile dobrze sie orientuje to ksieże ma ace 250, a jego wyniki świadczą o tym iż sprzęt jest niekiepski. :zebek:

Hehe, wykrywacz to nie wszystko, ważniejsza jest miejscówka!!! ;) Ale to prawda, wykrywacze ACE są bardzo fajne na drobnice, choć niektórzy i większego zwierza nimi ciągną. Kiedyś miałem 150kę i jak do tej pory nią wyciągnąłem najwięcej fantów. :zebek:
Awatar użytkownika
kermik

[quote="DAMIAN"]Hehe, wykrywacz to nie wszystko, ważniejsza jest miejscówka!!! ;) /quote]
W pełni sie z toba zgadzam :lol: Ale sprzet też ma znaczenie
Awatar użytkownika
moll

Post autor: moll »

chłopie bież go i nie zastanawiaj się
ODPOWIEDZ