ACE 250. Z wypowiedzi wynika, że do drobnicy!!?
ACE 250. Z wypowiedzi wynika, że do drobnicy!!?
śledząc wypowiedzi użytkowników GARRETTA ace 250wynika,,ze nadaję się do drobnicy!!moje pytania brzmą !!czy można go zaliczyć do wykrywek uniwersalnych?
czy tylko osoby posiadające ten sprzęt chwalą go za jego możliwości?i czy można go używać do wszelakich poszukiwań? dzieki za porady?

F2 to odpowiedź Fishera na wykrywki z serii ACE. Na razie ciężko coś powiedzieć bo niewiele osób ma tę wykrywkę i nie cieszy się ona taką popularnością jak ACE. Szczerze wątpię, że jest lepsza... no może ta cyfrowa identyfikacja znaleziska jest fajna.kermik pisze:a jak sie ma do tego Fisher F2 taka sama cena a co z funkcjonalnoscią

Pytam bo powoli przymierzałem sie do zakupu 250 ale zobaczyłem w sklepiku że f2 ma taką samą cene a nieco inne parametry i większe mozliwości strojenia jak wynika z opisu i sam już nie wiem. Garet w odpowiedzi dorzuca promocyjnie torbę i osłonę cewki
Mam zamiar latać głównie za moniakami i kolorowa droblicą więc raczej zdecydowany jestem na ace 250 ale wyczytałem ze ma ontrochę problemów z dyskryminacją i potrafi złote i srebrne przedmioty traktować jak folijki i nny smieć
Mam zamiar latać głównie za moniakami i kolorowa droblicą więc raczej zdecydowany jestem na ace 250 ale wyczytałem ze ma ontrochę problemów z dyskryminacją i potrafi złote i srebrne przedmioty traktować jak folijki i nny smieć
Garrett 250
Witam wszystkich. Jestem nowy w rodzince szperaczy gruntu i chciałbym dowiedzieć się więcej na temat Garretta 250. Proszę wszystkich posiadaczy tego sprzętu o info. Trochę opinii już przyswoiłem i jestem z nich zadowolony ale chcę wiedzieć na jego temat wszystko co wiecie. Bo chu...stwo to można kupić zawsze. Z góry dzięki i pozdrawiam wszystkich szperaków 
O Garecie 250 można powiedzieć wiele, ale napewno nie to że jest to chu...stwo.
Jeżeli chcesz się dowiedzieć więcej o tym sprzecie to polecam tą stronę: http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewf ... 2701cccd9f
Jeżeli chcesz się dowiedzieć więcej o tym sprzecie to polecam tą stronę: http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewf ... 2701cccd9f
kermik pisze:O ile dobrze sie orientuje to ksieże ma ace 250, a jego wyniki świadczą o tym iż sprzęt jest niekiepski.
Hehe, wykrywacz to nie wszystko, ważniejsza jest miejscówka!!!