Fisher F2
Fisher F2
Siemka. Posiadam Fisher f2, jestem nawet nieźle zadowolony z tej wykrywki. Prawdą jest to, że trzeba się jej nauczyć. Zasięg też jest zadawalający. Pozytywnie mnie zaskoczyła dyskryminacja w tym wykrywaczu. POZDRAWIAM UŻYTKOWNIKÓW FISHERA
-
Re: Fisher F2
Siemka. Posiadam Whites xlt, jestem nawet nieźle zadowolony z tej wykrywki. Prawdą jest to, że trzeba się jej nauczyć. Zasięg też jest zadawalający. Pozytywnie mnie zaskoczyła dyskryminacja w tym wykrywaczu. POZDRAWIAM UŻYTKOWNIKÓW WHITES'A

Siemka. Posiadam Minelab X-Terra 70, jestem nawet nieźle zadowolony z tej wykrywki. Prawdą jest to, że trzeba się jej nauczyć. Zasięg też jest zadawalający. Pozytywnie mnie zaskoczyła dyskryminacja w tym wykrywaczu. POZDRAWIAM UŻYTKOWNIKÓW MINELABA
Siemka. Posiadam Teknetics Delta, jestem nawet nieźle zadowolony z tej wykrywki. Prawdą jest to, że trzeba się jej nauczyć. Zasięg też jest zadawalający. Pozytywnie mnie zaskoczyła dyskryminacja w tym wykrywaczu. POZDRAWIAM UŻYTKOWNIKÓW Teknetics,a
Siemka. Posiadam Minelab X-Terra 705, jestem nawet nieźle zadowolony z tej wykrywki. Prawdą jest to, że trzeba się jej nauczyć. Zasięg też jest zadawalający. Pozytywnie mnie zaskoczyła dyskryminacja w tym wykrywaczu. POZDRAWIAM UŻYTKOWNIKÓW MINELABA

A ja na razie nie mam nic bo sprzedałem Omegę
Ale też byłem zadowolony 

- von der Goltz
Siemka. Posiadam żonę, jestem nawet nieźle zadowolony z niej. Prawdą jest to, że trzeba się jej nauczyć. Zasięg jej wzroku (szczegolnie kiedy obserwuje mnie przez lornetke) też jest zadawalający. Pozytywnie mnie zaskoczyła (jak ja lubię kłamać). POZDRAWIAM INNYCH UŻYTKOWNIKÓW (chociaż mam nadzieje, ze jestem jedynym uzytkownikiem?!)
a na powaznie mam fishera f70 od jakiegos tygodnia, mialem ace150 i tesoro cibole, wiec chetnie sluze opinia i pomoca
a na powaznie mam fishera f70 od jakiegos tygodnia, mialem ace150 i tesoro cibole, wiec chetnie sluze opinia i pomoca

Myślę, że gdybyś wiedział o tych innych użytkownikach to byś ich tak nie pozdrawiałvon der Goltz pisze:Siemka. Posiadam żonę, jestem nawet nieźle zadowolony z niej. Prawdą jest to, że trzeba się jej nauczyć. Zasięg jej wzroku (szczegolnie kiedy obserwuje mnie przez lornetke) też jest zadawalający. Pozytywnie mnie zaskoczyła (jak ja lubię kłamać). POZDRAWIAM INNYCH UŻYTKOWNIKÓW (chociaż mam nadzieje, ze jestem jedynym uzytkownikiem?!)

- pulkownikL
A moja druga polowa ciagle mi marudzi ze znowu przywloke do domu jakas bombe,choc nigdy tak nie bylo,a obecnie testy GP GOLD MAX POWER 2,jest gitara,pozdrawiam kolegow 

A ja także mam fishera f70, żony nie posiadam, użytkownikiem cudzych żon nie jestem (być może na razie
), ale ogólnie jestem zadowolony 

- von der Goltz
i na jakich ustawieniach smigasz?
ja narazie latam z wycietym do 15, de, tresh od 0 do +1, sens 55-65, 3h
i kurde powyzej sens 60 zaczyna mi pierdziec na wysokie tony, czesto pokazuje od 89-99 a w ziemi nic nie ma
i to sobie mysle, ze pewnie sa jakies drobinki syfu i przez tesh +1 tak mi pierdzi?
(oczywiscie na w miare czystym poletku jest troche lepiej)
ale jak jest solidne wskazanie 65-75 to wiadomo, ze jakas monetka wyskoczy (tu w Malopolsce przewaznie jakies miedziaki, kopiejki itd) chociaz sreberka, boratynki i jakies starsze pieniazki to roznie, kopie wszystko co ma stabilny sygnal i jest powyzej 23
ale jest to 1 wykrywka (w sumie mialem tylko 3, a chodzilem z 5), gdzie moge powiedziec w 95% ze mam monetke albo folijke od fajek itp.
zastanawia mnie tylko jedna rzecz - jak mu dam SL, tresh zalozmy +2 i sens 70 to mnie zabije pierdzeniem - a gdzie tam do tresh +9 i sens 90 np. (dodam, ze pierdzi nawet w powietrzu jak sie go za mocno podkreci
)
i pytanie takie jest - czy jak tam sobie chodze z nim i mi caly czas popierduje i wskazuje jakies ID to czy nie omine jakiegos fantu, bo wykrywacz bedzie akurat "zajety"? prosciej - czy warto podkrecac fisherka na maxa i ignorowac wzbudzanie czy chodzic tylko jak jest w miare stabilny?
ja narazie latam z wycietym do 15, de, tresh od 0 do +1, sens 55-65, 3h
i kurde powyzej sens 60 zaczyna mi pierdziec na wysokie tony, czesto pokazuje od 89-99 a w ziemi nic nie ma
i to sobie mysle, ze pewnie sa jakies drobinki syfu i przez tesh +1 tak mi pierdzi?
(oczywiscie na w miare czystym poletku jest troche lepiej)
ale jak jest solidne wskazanie 65-75 to wiadomo, ze jakas monetka wyskoczy (tu w Malopolsce przewaznie jakies miedziaki, kopiejki itd) chociaz sreberka, boratynki i jakies starsze pieniazki to roznie, kopie wszystko co ma stabilny sygnal i jest powyzej 23
ale jest to 1 wykrywka (w sumie mialem tylko 3, a chodzilem z 5), gdzie moge powiedziec w 95% ze mam monetke albo folijke od fajek itp.
zastanawia mnie tylko jedna rzecz - jak mu dam SL, tresh zalozmy +2 i sens 70 to mnie zabije pierdzeniem - a gdzie tam do tresh +9 i sens 90 np. (dodam, ze pierdzi nawet w powietrzu jak sie go za mocno podkreci

i pytanie takie jest - czy jak tam sobie chodze z nim i mi caly czas popierduje i wskazuje jakies ID to czy nie omine jakiegos fantu, bo wykrywacz bedzie akurat "zajety"? prosciej - czy warto podkrecac fisherka na maxa i ignorowac wzbudzanie czy chodzic tylko jak jest w miare stabilny?
Moje ustawienia: tak jak Ty dyskryminuję żelazo (powyżej 15), prędkość SL, sensivity 83, poziom sygnału -3, przyrost tonu dP, dyskryminacja wybiórcza notch 1, częstotliwość F4. Mnie także popiskuje pokazując 89-99 i wtedy jak widzę wskazanie QTR stałe lub wejścia na QTR to idę dalej. Co do wskazań to często przy szelągach jest 22-26. Tak więc kopię ryzykując, że będzie folijka. Ogólnie rzecz biorąc do tej wykrywki trzeba sie przyzwyczaić i "bawić się" w regulację ustawień w terenie. A jak już masz ja w garści to odwdzięczy Ci się fajnymi trafieniami. I to nie tylko w zakresie monetek. Pozdrawiam.
- nietoperz002
Hehe To ja moze pozdrowie Wszystkich użytkowników DVD <lol>
- von der Goltz
a ja juz sie przyzwyczaiłem do f70, ostatnio smigalem na 90 sens 

Siemka. Posiadam Tesoro Tejon, jestem nawet nieźle zadowolona z tej wykrywki.
Prawdą jest to, że trzeba się jej nauczyć.
Zasięg też jest zadawalający.
Pozytywnie mnie zaskoczyła dyskryminacja w tym wykrywaczu.
POZDRAWIAM UŻYTKOWNIKÓW TESORO

Prawdą jest to, że trzeba się jej nauczyć.
Zasięg też jest zadawalający.
Pozytywnie mnie zaskoczyła dyskryminacja w tym wykrywaczu.
POZDRAWIAM UŻYTKOWNIKÓW TESORO