Warmińsko Mazurskie Stowarzyszenie Historyczno - Kolekcjonerskie zaprasza wszystkich chętnych do odwiedzenia wystawy w LIDZBARKU WARMIĂSKIM.
Wystawa jest jednodniowa
Odbędzie się 09.08.2008 od godz. 10.00 do 16.00
Miejsce Wysoka Brama w Lidzbarku Warmińskim. ZAPRASZAMY
No a ja sie znowu na nic nie zalapie bo bede dopiero od 17go ale powodzenia...i do zobaczenia... (mam nadzieje ze znow nie zagine bynajmniej sie postaram )
Niedawno wróciłem, to może wrzucę trochę fotek z wystawy!!! Nie jestem zbyt dobrym fotografem... ale klimat był super!!! Raz jeszcze dzięki za wspaniałe przyjęcie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tyko pozazdrościć takich fanciorów aż w piersi dusi
P.s nie znam tych osób ze zdjeć, wiec sie pytam!czy ten pan ze zdjecia 109 nie był czasem kucharzem w jednostce wojskowej w Lidzbarku? Może dalej jest?,jesli nie to pomyłka
Ostatnio zmieniony 09 sie 2008, 19:55 przez genek, łącznie zmieniany 2 razy.
Hehehe, kurcze dopiero sobie pomyślałem, że nie mam autoryzacji do publikacji twarzy kolegów ze stowarzyszenia!!! Mam nadzieję że się nie obrażą... jeśli trzeba to usunę!!!
genek pisze:Tyko pozazdrościć takich fanciorów aż w piersi dusi
P.s nie znam tych osób ze zdjeć, wiec sie pytam!czy ten pan ze zdjecia 109 nie był czasem kucharzem w jednostce wojskowej w Lidzbarku? Może dalej jest?,jesli nie to pomyłka
Tak Genek, NAJLEPSZY kucharz na rekonstrukcjach , i wspaniały człowiek , zresztą jak wszyscy z WPM.
Szkoda , że mnie nie było na wystawie, ale wiadomo rodzina najważniejsza ( własnie wrocilem z wesela kuzyna), do zobaczyska.
No to nie zapomniełem tego człowieka pobór zimowy 2004/2005 hehe.naprawde człowiek z klasą zawsze coś wyciągnął z lodóweczki jak ktoś był głodny pozdrawiam serdecznie P.S a czy pali nadal tytoń wiśniowy haha