Galiny lista zgłoszeń WMP
Moderator: Manufaktura Dzika
Re: Galiny lista zgłoszeń WMP
Biorę♪ udział w marszu 

No, to NIESPODZIANKA
.

-
Jutro o 9:00 pod "Uluru" ustali się składy i zadania dostosowane do okoliczności. Ja niestety jestem wciąż zainfekowany, więc muszę wybrać wyjątkowo wariant pozamarszowy
. Za to zostaję na noc.

- korvettenkapitan
- Kontakt:
lisie, zajadę po ciebie rano, cobys nie ciągnął się z gratami tak daleko. A i o zdrowie trzeba dbać, a rano zimno już
-
Dzięki serdeczne za ofertę podwody. Wszakże jeśli wypadnie pojechać od razu do pałacu a potem stamtąd współdziałać z zagnieżdżonym tam Vissegerdem (w Fotografowozie mało miejsca, bo powiozą materace i bagaże trasą marszu - drogami polnymi), to nie miałbym transportu. Moja własna Raisa ma mnie zawieźć na miejsce - najpierw pod "Uluru" a potem zobaczymy co wyniknie; w razie potrzeby pojadę z nią do pałacu. Czytadełka zabieram (dla Ciebie, Marcina i Kurczaka).
- korvettenkapitan
- Kontakt:
ja zostawiam auto pod ULURU. Będzie jeszcze Adam, więc może on będzie miał miejsce. Skoro Raisa ciebie podwozi to jade bezpośrednio pod zajazd.
Lisie! U mnie znajdziemy kawałek miejsca. Spoko. Damy radę 

wrazie co to i umnie się znajdze miejsce czy na osobę czy na bagarze ( do Galin powinienem dotrzeć o jakiejś 14;30 może być z lekkim poślizgiem ) na noc niestety nie zostaję w niedzielą niestety pracuje
a ten zajazd to zamykany (w sensie bramy) na noc?
tak drżę o autko
tak drżę o autko

- Grobuś
Chyba będę pierwszy z wpisem w tematu imprezy... DZIĘKUJĘ wszystkim obecnym na przemarszu z WPM, z 12pp XW i Prusaków za stworzoną atmosferę, klimat, zabawę i bardzo mile spędzony dzień. Liczę, że to będzie początek dobrej współpracy między 2 pp a Wami Koleżanki i Koledzy!
do następnego!!!

- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
teraz trzeba oczekiwać na zdjęcia
też dziękuję za fajną bitkę pod pałacem i kilka miłych chwil
a na marginesie mam czyjś siennik z worków lnianych WP do odbioru
a na marginesie mam czyjś siennik z worków lnianych WP do odbioru
To mój Adku. Będę wdzięczny za przetrzymanie go do następnej okazji.
A wrażenia z imprezy - pierwszorzędne. Prawdziwa rekonstrukcja. Dzięki za wszystko!
A wrażenia z imprezy - pierwszorzędne. Prawdziwa rekonstrukcja. Dzięki za wszystko!
Fusilier Batalion Stutterheim Nr.21 jako organizator przemarszu, dziękuje zarówno stronie przeciwnej jak i koalicjantom za tak liczne przybycie i wspaniałą atmosferę, za wszystkie potyczki stoczone na trasie no i zapraszamy na następne imprezy organizowane przez nasz oddział.
-
Miejsce przez Was obwąchane przed kilku laty okazało się "wypałem" w stylu kosmicznym. Zapewniło bazę nawet jesienno - zimową. Też dziękujemy.