Podziękowania za wpółpracę
Podziękowania za wpółpracę
chyba już Stowarzyszenie otrzymało jeśli jeszcze nie to t na łamach ogólnokrajowych mediów
już jest http://www.naukawpolsce.pap.pl/palio/ht ... =-11779986" onclick="window.open(this.href);return false;
już jest http://www.naukawpolsce.pap.pl/palio/ht ... =-11779986" onclick="window.open(this.href);return false;
- olsztyniak
Re: Podziękowania za wpółpracę
Już to czytaliśmy. Oczywiście media jak zwykle przekręciło nazwę Stowarzyszenia. Zresztą nie pierwszy raz 

Temat kiedyś chyba poruszany, ale może warto w końcu zamówić oficjalne wizytówki Stowarzyszenia i przekazywać przy okazji dla redaktorów z TV, radia i gazet?
Pewnie potrafią czytać i spisać z wizytówki poprawną nazwę Stowarzyszenia?
Pewnie potrafią czytać i spisać z wizytówki poprawną nazwę Stowarzyszenia?
Zgłosiłem już tę pomyłkę autorowi publikacji. Wizytówki mamy, tylko ciężko je dać komuś, kto z nami nie rozmawiał 

Re: Podziękowania za współpracę
pięknie

Gratuluję członkom Stowarzyszenia i pragnę jedocześnie dodać, iż w badaniach pomagali również ludzie z forum Poszukiwanieskarbow.com, w składzie Jacek, Atylla, Piotr, Saper i niżej podpisany
Pozdrawiam,
Lipek

Pozdrawiam,
Lipek
Dziękujemy za życzliwość, współpracę i przede wszystkim za zaproszenie do wspólnych wykopalisk. Wprawdzie nie możemy konkurować z profesjonalistami, ale mam nadzieję, że nasz skromny wkład również był pomocny
. Gratuluję Panu Adamowi i jego przesympatycznej ekipie znaleziska i zaangażowania w badania. Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mogli pomóc w tego typu przedsięwzięciach.

Faktycznie było przesympatycznie i miło w pierwszej fazie badań terenu udało się wyjąć śliczne fanty. Mam nadzieje że jeszcze kiedyś będzie szansa brać udział w takich przedsięwzięciach wiele się można nauczyć no i miło było znów spotkać się z Arturem i posłuchać wiele istotnych uwag o użytkowaniu sprzętu w terenie 

Cała przyjemność po Naszej stronie 

Jakbyście kiedyś potrzebowali jednej cewki więcej - Dajcie znać. Chętnie wspomogę swoją