obrączka
Re: obrączka
A coz chcesz o niej wiedziec? Czy napis nie mowi wszystkiego?! 

"Ich liebe Sauron"?

jak ją wyczyścić?
- pulkownikL
to zalerzy z czego jest zrobiona,kazdy metal,inna metoda , 

ja polecam metode szczotka druciana i mini szlifierka tak wyszlifujesz ze bedzie sie blyszczec jak psu jajca
- syriusz13
Ja nie polecam.krystian pisze:ja polecam metode szczotka druciana i mini szlifierka tak wyszlifujesz ze bedzie sie blyszczec jak psu jajca
wczoraj z ciekawości wziełem domęntosu nalałem do szklanki i wrzuciłem guziki monetki i nawet ładnie się wyczyściło sprawdz ten sposób
W ogóle po co czyścić masz zamiar ją nosić?

Co to jest domęntos?krystian pisze:wczoraj z ciekawości wziełem domęntosu nalałem do szklanki i wrzuciłem guziki monetki i nawet ładnie się wyczyściło sprawdz ten sposób
- syriusz13
Coś miętowego do nosa??FELIX pisze:Co to jest domęntos?krystian pisze:wczoraj z ciekawości wziełem domęntosu nalałem do szklanki i wrzuciłem guziki monetki i nawet ładnie się wyczyściło sprawdz ten sposób

Czyszczenie domestosem i szlifierką to metody tzw. na człowieka pierwotnegokrystian pisze:do kibli to jest kuzwa

Skoro jesteśmy przy takich bzdurnych pomysłach, polecam prostowanie przedmiotów za pomocą, rzucania cegłą bądź walenia młotem kowalskim.
Mam nadzieję, że nikt tego nie będzie próbować...
felix wiesz co to jest mini szlifierka taska jak modelarze urzywaja wiesz ja sie znam na tym jaak czyscic