Chyba odznaka do ID.
Chyba odznaka do ID.
Trafiło mi się coś takiego. Wysokość 6,5cm, szer. 5cm. Nie widać zaczepów. A może to część klamry? 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Chyba odznaka do ID.
MI się wydaje ze to jest coś sportowego wnioskuje po tym napisie sport mogło być umocowane przy spodniach torbie albo czapce mogę się mylić
- von der Goltz
krystian pisze:MI się wydaje ze to jest coś sportowego wnioskuje po tym napisie sport mogło być umocowane przy spodniach torbie albo czapce mogę się mylić

Dzawacha-zrób lepsze fotki-także rewersu. Może ze statywem? Bo te są poruszone i słabo widać elementy na odznace,
C.
C.
- korvettenkapitan
- Kontakt:
podkowa może wskazywać na zawody jeździeckie
Ja podkowy nie widzę, to jest zapięty pas- przypatrz się dobrze.korvettenkapitan pisze:podkowa może wskazywać na zawody jeździeckie
- Blacek
- Kontakt:
Cześć!!!
Mnie to wygląda na coś brytyjskiego. Zapięty w ten sposób pas widziałem na guziku regimentowym (chyba), no i ta czapeczka z daszkiem, na dole - typowa dla szkół angielskich oraz ich dawniejszych sportowców. Oczywiście - te skojarzenia są bardzo luźne
.
Pozdrawiam!!!
Mnie to wygląda na coś brytyjskiego. Zapięty w ten sposób pas widziałem na guziku regimentowym (chyba), no i ta czapeczka z daszkiem, na dole - typowa dla szkół angielskich oraz ich dawniejszych sportowców. Oczywiście - te skojarzenia są bardzo luźne

Pozdrawiam!!!