,,za rany,,
,,za rany,,
Każdy mógłby powiedzieć-O RANY!!! ,jaki szrot ,,ZA RANY,,!!!. OK i ma rację ale powiedzcie,czy coś z niej jeszcze uzyskam?Jak spróbować wyczyścić???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: ,,za rany,,
Nie jestem fanem elektrolizy, czego nie mogę powiedzieć o fosolu.
Szmatka, fosol, spłukujesz dokładnie wodą z mydłem i tak w kółko. Strasznie pracochłonne, ale efekty potrafią zaskoczyć.
Poczekaj na wypowiedzi innych, ale podejrzewam, że padnie zwrot "kontrolowana elektroliza"
Szmatka, fosol, spłukujesz dokładnie wodą z mydłem i tak w kółko. Strasznie pracochłonne, ale efekty potrafią zaskoczyć.
Poczekaj na wypowiedzi innych, ale podejrzewam, że padnie zwrot "kontrolowana elektroliza"

Tak, prąd czyni cuda, nawet w herbacie...

Dzięki za pomoc.
Może jeszcze ktoś się wypowie???? 

Kontrolowana elektroliza 

Tylko i wyłącznie autoliza
Odradzam autolizę, nie można jej tak kontrolować jak elektrolizę. Tą pierwszą można co najwyżej moniaki czyścić.
Autoliza się nie nadaje do tego. Tworas ma rację.Tworas pisze:Odradzam autolizę, nie można jej tak kontrolować jak elektrolizę. Tą pierwszą można co najwyżej moniaki czyścić.
Dlatego ja polecam przecieranie fosolem. Mozolna robota, ale nie ma szans zepsuć fanta i przebieg widać na bieżąco. Jak efekt będzie niezadowalający - elektroliza.
Dziękuję Wszystkim za rady.
Nie omieszkam wypróbować a efekty zamieszcze.Jeszcze raz dziękuję...

http://www.chemia.com.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; Tu kupisz Fosol/Foskor
Dzięki ,Felix i Innym za pomoc.