prosze o id
Re: prosze o id
w 100% nie potwierdzone ale najprawdopodobniej przewaga koniny
Witam znowu proszę o id znajdki z fotki , jest wykonane z znalu lub jakiegoś twardego ołowiu ,musiałem troszkę podmalować bo oryginalnie jest słabo widoczne na fotce tam gdzie jest żółte zostały kawałki koloru złotego a na odwrocie jest napis który jeszcze jest nieczytelny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
(natio)NAL-DENKMAL?
Wyglada na plakietke okolicznosciowa, poswiecona jakiemus narodowemu pomnikowi (zabytkowi?) - moze zwiazanemu np. z Bismarckiem?
Wyglada na plakietke okolicznosciowa, poswiecona jakiemus narodowemu pomnikowi (zabytkowi?) - moze zwiazanemu np. z Bismarckiem?

dzięki za naprowadzenie to chyba będzie pomnik [ Kaiser-Wilhelm ]asdic321 pisze:(natio)NAL-DENKMAL?

On ci to - jak zywy! 

przydatna znaida
witam
koledzy te stożkowe guziki to cywilne czy military
koledzy te stożkowe guziki to cywilne czy military
witam
proszę o pomoc w id szeląga , średnica 2cm waga 1,7g przed oczyszczeniem, z wymiarów padło na [Winricha albo Konrada ] a jak wy sądzicie
proszę o pomoc w id szeląga , średnica 2cm waga 1,7g przed oczyszczeniem, z wymiarów padło na [Winricha albo Konrada ] a jak wy sądzicie
Chyba Ulrich
Tworas ale Ulrych w przekroju ma 21,5mm a mija 20 mm z maluśkim haczykiemTworas pisze:Chyba Ulrich
Nie sugeruj sie wymiarami - zawsze moze byc oberzniety
Wydaje sie ze otok jest czytelny, wiec przy lepszej fotce moze da sie go po prostu odczytac

Wydaje sie ze otok jest czytelny, wiec przy lepszej fotce moze da sie go po prostu odczytac

za cholere nie mogę rozczytać tych sklepanych liter moze jak się wyczyści to będzie [ lepij]
witam
panowie czy to jest jakiś rodzaj guzika ?,proszę niech mnie ktoś oświeci
panowie czy to jest jakiś rodzaj guzika ?,proszę niech mnie ktoś oświeci
To nie jest guzik, Jest to tulejka stempla pistoletu skałkowego.
Damian wybawco ty mój dziękuje ,wiele mi to wyjaśniło