Trzy lata temu w Morągu pacyfikowaliśmy z kolegą domek po jego wujku.
Wśród wielu dupereli wpadły mi w łapy dwa kwity.Koleś nic naprzeciw nie miał, że sobie je wziąłem.
Są przezabawne

Ale uniwerek też ma swój smaczek

Zdrów
O Matko Bosko ...Dlaczego przezabawne ??? Takie było nasze życie .... "Żyć nam przyszło w Kraju Nad Wisłą" ...łorner1941 pisze:Siema.
.... Są przezabawneSzczególnie bawi mnie ZWIAZKOWA KASA POGRZEBOWA. Wujek był zapobiegliwy i odkladał na swoją konsolację
Ale uniwerek też ma swój smaczek
Zdrów
No jak to kim? "Nieludzkim doktorem"!markis pisze:Ja znam historię tego młodego człowieka, ale co Wy sądzicie oglądając te papiery. Kim był ???
Dzisiaj widziałem aktualną legitymacje zwiazku emerytów i rencistów (wydana wczoraj) - nadal istnieje dobrowolna opcja przynaleznosci do ZWIAZKOWEJ KASY POGRZEBOWEJ mam nadzieję ze to nie dotyczy tylko emerytów z Morągałorner1941 pisze:Siema.
Trzy lata temu w Morągu pacyfikowaliśmy z kolegą domek po jego wujku.
Wśród wielu dupereli wpadły mi w łapy dwa kwity.Koleś nic naprzeciw nie miał, że sobie je wziąłem.
Są przezabawneSzczególnie bawi mnie ZWIAZKOWA KASA POGRZEBOWA. Wujek był zapobiegliwy i odkladał na swoją konsolację
![]()
Andrew !!! NabroiłeśAndrew pisze: Dzisiaj widziałem aktualną legitymacje zwiazku emerytów i rencistów (wydana wczoraj) - nadal istnieje dobrowolna opcja przynaleznosci do ZWIAZKOWEJ KASY POGRZEBOWEJ mam nadzieję ze to nie dotyczy tylko emerytów z Morąga
Dziekujęvsh pisze:Markis - radziłbym nie wrzucać skanu z dokładnymi danymi teleadresowymi, nie wiadomo kto przeglada forum, a do wszystkich bym nie mial zaufania, a w roznym celu mozna takie dane wykorzystac imho ;/
pzdr
Już jest ważnaneo2k pisze:markis legitymacja jest niewazna:)