RESZEL i II wojna

Lata 1939-1945
tedi-67

Post autor: tedi-67 »

W tym lesie są dwa miejsca ,jedno niedaleko kamienia z napisem i datą przy drodze do miejscowości Wygoda jest około 10 stanowisk ,a drugie przy drodzdze asfaltowej do Kętrzyna jest ok.60 lub więcej .Byłem tam i jest czysto.
Awatar użytkownika
Radek

Post autor: Radek »

Panowie jestem z Wandajn i znam dokładnie ten las. Od małego interesuje się historią tego miejsca. I znam każdą dziure. Tylko że tam nie znajdziecie nic poza amunicją, bo były to składy amunicji. I z doświadczenia wiem że nie warto tam szukać, no chyba że ktoś chce stracić zdrowie lub życie. Chcecie znaleźć coś ciekawego to polecam las na Garboni za Korszami.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
genek

Post autor: genek »

O proszę kto się pojawił na forum. :kon:

Radek Ty ten las znasz jak własną kieszeń i Ja o tym wiem :zebek:
pozdrawiam serdecznie grzegorz
prezes

Post autor: prezes »

a ja tam Garboni nie polecam,odłamki, niewypały,odłamki i niewypały...
można trafic na coś interesującego ale rzadko,jak dla mnie za duże ryzyko.
Awatar użytkownika
Radek

Post autor: Radek »

W tym lesie, mówię tu o Wandajnach jest tylko amunicja nic więcej. Zero broni czy wyposażenia.A mieszkam tu od małego więc wiem co mówie. Jak już chcecie znaleźć coś ciekawego to las w miejscowości Babieniec/Tołkiny. Garbonia jest faktycznie niebezpieczna :| . Polecam tez okolice miejscowości Burszewo za łężanami, oraz Spiglówka. Głównie I i II wś oraz napoleon.

Pozdrawiam Cie Grzechu, może tak byś wpadł do mnie?
Awatar użytkownika
genek

Post autor: genek »

Radek byłem w Polsce od 10.07 do 30.07 grafik miałem napięty :( myślałem o jakimś wspólnym wypadzie :D no ale niestety :/ żebyś się wcześniej odezwał to byśmy wyskoczyli w te miejscówki co podałeś :zebek: :zebek: ale może w przyszłym roku :cool:
ODPOWIEDZ