Znajdek kilka do id
Re: Znajdek kilka do id
Na przyszłość staraj się segregować tzn. monety do numizmatyki, guziki do guzików itd.
Teraz identyfikacja pierwsze zdjęcie szelągi ryskie Zygmunta III tak przypuszczam bo kiepsko widać, musiały leżeć gdzieś w bagnie. Kolejna fotka to szóstak Jana Kazimierza wnoszę po dacie a to z otworami to guzik, reszta to nie moja działka
Teraz identyfikacja pierwsze zdjęcie szelągi ryskie Zygmunta III tak przypuszczam bo kiepsko widać, musiały leżeć gdzieś w bagnie. Kolejna fotka to szóstak Jana Kazimierza wnoszę po dacie a to z otworami to guzik, reszta to nie moja działka

Kolejny raz dzięki za id.nigdzie w necie nie mogę doszukać się papierosnicy na poczatku myslałem że moze to z PRL-u ale ten herb z sw.Jerzym nie pasuje mi do komuny,teraz juz sam nie wiem ..ma ktos jakiś pomysł na tę papierośnicę?
Papierośnica, zapewne pamiątka po wesołej armii radzieckiej.Tam obok masz jeszcze hak pruski mundurowy.
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
jeżeli nie samoróbka to powinna być cechowana. Fifka była do kompletu?.
A ta zielona patyna na przedmiocie cpo lewej stronie i nad nim jakoś staro mi wygląda, zrób zbliżenia,
gratki papierośnicy.
A ta zielona patyna na przedmiocie cpo lewej stronie i nad nim jakoś staro mi wygląda, zrób zbliżenia,
gratki papierośnicy.
Własciwie dodałem to na forum tylko i wyłacznie ze wzgledu na patyne (a nóż komuś coś sie przypomni) ale proszę tu fotka:
P.s. fifki nje budiet
P.s. fifki nje budiet