Witam , szybkie pytanko co kupic tylko z tych dwoch sprzetow , oczywiscie cewki DD ?
Oczekuje glebokosci , stabilnosci (zbednego popierdywania),wykonania porzadnego (zeby np. po uderzeniu w krzaki czy drzewo sie nierozlecial) .
Glownie bede chodzil po lasach , nie pogardze miltarka .
Za odp. z gory thx.
Garrett EuroAce lub Teknetics Delta 4000
-
Re: Garrett EuroAce lub Teknetics Delta 4000
Jeśli decydował byś się na Delte to tylko i wyłącznie z cewką 11DD
Tak tez napisalem, ale prosze o jakies konkretne odp. Oczekuje glebokosci , stabilnosci (zbednego popierdywania),wykonania porzadnego (zeby np. po uderzeniu w krzaki czy drzewo sie nierozlecial) . Prosze o jakas odp urzytkownikow tych sprzetow.
Witam mam garreta 350 euro ace od dwóch sezonów jak dla mnie jest super na mili tarkę jak i na monetki , kupowaliśmy razem z kumplem tylko on z wyższej pułki garetta i zawsze jeździmy razem jego wodoszczelny ,kilka zakresów dużo więcej zapłacił ale osiągi takie same ja naprawdę polecam 350 będziesz zadowolony i nie przepłacisz a kumpla to Garett AT pro.Pozdrawiam napisz co kupiłeś
- wojtes1200
Trochę z Deltą latałem,super kosa na kolor jak i na militarkę ,ale na standardowej cewce bardzo lubi się wzbudzać .Ale z11dd podobno jest lepiej.maciek-olsztyn pisze:Jeśli decydował byś się na Delte to tylko i wyłącznie z cewką 11DD
Euro ACE wziolem , wlasnie czekam na przesylke. thx za odp.pozdro
To super nie będziesz żałował życzę bogatych dołków