Skradziono dwa wykrywacze!
Moderator: korvettenkapitan
Skradziono dwa wykrywacze!
Forumowicze. Dziś w Gdańsku skradziono z auta dwa wykrywacze. Whitesa MXT i Rutusa Proxime. Jeśli zauważycie, że na którymś z for lub portali aukcyjnych pojawi się okazyjnie któryś z wymienionych modeli bardzo proszę o kontakt ze mną. Obydwa wykrywacze posiadają charakterystyczne cechy po których ich właściciele bez problemu je rozpoznają. Bardzo was proszę o pomoc. Chyba nie musze tłumaczyć jaką dla poszukiwacza ma wartość wykrywacz...
Re: Skradziono dwa wykrywacze!
Rozwinięcie o słowa właściciela:
Witam, dzisiaj około godziny 14-14:15 na Górkach Zachodnich w Gdańsku przy ul. Stogi z samochodu skradziono mi i znajomemu wykrywacze metalu:
Pierwszy to White’s MXT był spakowany w oryginalną whitesowską torbę w której się znajdowały:
- cewka snajperka Eclipse Shooter DD 4x6" wraz z nieoryginalną żerdzią dopasowaną od rutusa
- słuchawki firmy Gray Ghost
- szpadel teleskopowy fiskarsa z charakterystycznie przyciętym sztychem
- dwie krótkofalówki firmy MaxCom model WT206
- oraz oczywiście wykrywacz White’s MXT Tracker (miał znak szczególny w postaci nieoryginalnego podłokietnika zaadaptowanego od Rutusa)
Drugi detektor to Rutus Proxima zapakowany w plecak bundeswery w którym był:
- szpadel
- nakolanniki
- oraz Rutus Proxima (wersja z małą puszką)
Jeżeli ktoś widziałby gdzieś w internecie bądź słyszał, że ktoś ma takie wykrywacze do sprzedania w podejrzane atrakcyjnej cenie albo z podobnym wyposażeniem proszę o kontakt :
Pod numerem telefonu 500-005-849 bądź na email stachu0109@wp.pl albo na PW
Dla osoby której udałoby się naprowadzić mnie na właściwy trop jest przewidziana sowita nagroda.
Z góry dziękuję za pomoc.
Ps. przepraszam za brak składni w poście ale dzisiaj delikatnie mówiąc jestem roztrzęsiony.
Pozdrawiam Stachu
Witam, dzisiaj około godziny 14-14:15 na Górkach Zachodnich w Gdańsku przy ul. Stogi z samochodu skradziono mi i znajomemu wykrywacze metalu:
Pierwszy to White’s MXT był spakowany w oryginalną whitesowską torbę w której się znajdowały:
- cewka snajperka Eclipse Shooter DD 4x6" wraz z nieoryginalną żerdzią dopasowaną od rutusa
- słuchawki firmy Gray Ghost
- szpadel teleskopowy fiskarsa z charakterystycznie przyciętym sztychem
- dwie krótkofalówki firmy MaxCom model WT206
- oraz oczywiście wykrywacz White’s MXT Tracker (miał znak szczególny w postaci nieoryginalnego podłokietnika zaadaptowanego od Rutusa)
Drugi detektor to Rutus Proxima zapakowany w plecak bundeswery w którym był:
- szpadel
- nakolanniki
- oraz Rutus Proxima (wersja z małą puszką)
Jeżeli ktoś widziałby gdzieś w internecie bądź słyszał, że ktoś ma takie wykrywacze do sprzedania w podejrzane atrakcyjnej cenie albo z podobnym wyposażeniem proszę o kontakt :
Pod numerem telefonu 500-005-849 bądź na email stachu0109@wp.pl albo na PW
Dla osoby której udałoby się naprowadzić mnie na właściwy trop jest przewidziana sowita nagroda.
Z góry dziękuję za pomoc.
Ps. przepraszam za brak składni w poście ale dzisiaj delikatnie mówiąc jestem roztrzęsiony.
Pozdrawiam Stachu

Witam wszystkich serdecznie.
Jeżeli administracja nie będzie miała nic przeciwko pozwolę sobie dodać numer seryjny (7022-0308-088) oraz zdjęcia skradzionego whitesa. Znajomy niestety nie posiada ani numeru ani zdjęci detektora.
Pozdrawiam Stachu
Jeżeli administracja nie będzie miała nic przeciwko pozwolę sobie dodać numer seryjny (7022-0308-088) oraz zdjęcia skradzionego whitesa. Znajomy niestety nie posiada ani numeru ani zdjęci detektora.
Pozdrawiam Stachu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
odsmażam