Tu kolega Wojtes pyskujeA widziałeś coś Polskiego i dobrego,chyba że wódka i kiełbasa
Pomocy!!!
Re: Pomocy!!!
-
Euroinkaso
Dzięki pozdrawiam
-
Euroinkaso
Może któryś z kolegów jest z woj .Łódzkiego i ma jakieś namiary gdzie warto pochodzić 
- pulkownikL
sekretne miejsca
?no ciekawe czy ktoś się wychyli,lepiej będzie jak sam się przygotujesz do lekcji,czytać trzeba,masz neta i na pewno coś znajdziesz,fajna miejscówka pojęcie względne,czasem człowiek łazi pół kilometra od miejscówki bo ktoś z grubsza powie i dupa
,a pozatym się dokształcisz z historii,a wykrywka idzie w parze z wiedzą,jak polubisz szukanie informacji,czas jaki w to włożyłeś da ci więcej satysfakcji niż tylko z ganiania po kniejach, a i przy okazji dowiesz sie sporo o fantach,bo czasem lepiej wiedzieć co ma się w ręku,nie żebym zaraz sie na ciebię zawziął,fajnie by było widzieć że ci idzie do przodu,a kto wie,możliwe że i mi pomożesz w przyszłości swoją wiedzą,pozdrawiam 
-
Euroinkaso
Dzieki
pytam poniewaz z tego co słyszałem to woj lodzkie to raczej militarne sprawy bo tu to raczej zamków nie ma chyba ze w drzwiach
szukam kogoś z Łodzi żeby pogadać o tych sprawach ale na razie to lipa no i może by pokazał jak sprzęt działa
wiesz nie mam o tym pojęcia ale fajna sprawa bo temat sie mi spodobał jak byłem w Ladku Zdroj no i lokal mi monetki jakieś srebrne jedna druga czegoś tam z tysiąc osiemset któregoś roku i chciał za nie po 150 zł ale zastanawiałem sie czy to nie jakaś lipa 
- von der Goltz
ile masz lat?
-
Euroinkaso
A w jakim celu zadajesz mi kolego to pytanie ?
U nas to taki zwyczaj, później łatwiej się umawiać i nie ma rozczarowańEuroinkaso pisze:A w jakim celu zadajesz mi kolego to pytanie ?
-
Euroinkaso
Aha bo już myślałem ze coś nie tak ale jak tak piszesz to mam 40 lat 
Myśle ze łatwiej jest sie spotkać i pogadać co i jak i żeby ktoś pokazał co i jak nizeli tylko domyślać sie z forum
Myśle ze łatwiej jest sie spotkać i pogadać co i jak i żeby ktoś pokazał co i jak nizeli tylko domyślać sie z forum
-
Euroinkaso
Chyba nikogo nie ma z Łodzi lub okolic : 
-
Euroinkaso
Znacie może koledzy jakiś inny sklep gdzie mozna kupić minelab Sovereing gt niż viking ? Dzięki za odpowiedz pozdrawiam
Ten wątek to już zaczyna trochę przypominać brazylijski serial - 1000 odcinków a nic się nie może wyjaśnić
pozdr.warwick
P.S. Viking to jedyny autoryzowany dealer Minelab'a w Polsce
pozdr.warwick
P.S. Viking to jedyny autoryzowany dealer Minelab'a w Polsce
-
Euroinkaso
Dzięki pozdrawiam
jeszcze tyle odp na jedena wykrywkę nie widzialem ale to dobrze teraz śnieg na polu to można popisać sobie
Śnieg nie śnieg trzeba chodzić, łydki się wytrenują
pzdr.