Pozdrawiam
Witam ;)
Witam ;)
Witam Was wszystkich i na dzień dobry mam pytanie: czy chociaż jedna osoba z całego forum posiada wykształcenie archeologiczne, czy może wszyscy lubicie się po prostu bawić w archeologów i "odbierać" nam pracę?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Re: Witam ;)
Wszyscy bawimy się w archeologów i zabieramy wam pracę
Witam
Witam
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
Tak robimy dumping cen prac i robimy to za darmo
- olsztyniak
Witam i pozdrawiam
- nietoperz002
siemanko 
powitać
Nikomu nie odbieramy pracy, wypełniamy po prostu lukę w której nikt nie "grzebie"
witamy
Witaj ! Odpowiadam na pytanie: więcej niż jedna, a pracy to Wam raczej dostarczamy niż odbieramy. Nie mów nikomu, ale zdarza nam się nawet współpracowaćpeplos pisze:Witam Was wszystkich i na dzień dobry mam pytanie: czy chociaż jedna osoba z całego forum posiada wykształcenie archeologiczne, czy może wszyscy lubicie się po prostu bawić w archeologów i "odbierać" nam pracę?
Pozdrawiam
- pulkownikL
http://www.tvp.pl/bydgoszcz/aktualnosci ... mi/5491634" onclick="window.open(this.href);return false;peplos pisze:Witam Was wszystkich i na dzień dobry mam pytanie: czy chociaż jedna osoba z całego forum posiada wykształcenie archeologiczne, czy może wszyscy lubicie się po prostu bawić w archeologów i "odbierać" nam pracę?
Pozdrawiam
a co kolega na to?mnożyć przykłady?zapominasz że duży procent nowych miejsc przybywa dzieki takim jak my,bo archeolodzy nie są technicznie w stanie przez następne tysiąc lat przekopać polski,ciekawe czemu w anglii takie upchane muzea mają?
Powitac!
P.S.
P.S.
Mosci Pulkowniku, to... kolezanka - nie zaperzaj sie tak srodze!pulkownikL pisze:a co kolega na to?
- pulkownikL
Troszkę mnie poniosło,sooory, 
Witaj