w sobotę kupiłem dla siebie elektronicznego papierosa i jestem aktualnie w fazie testów

jeśli ktoś używa i ma jakieś uwagi i spostrzeżenia to zapraszam do podzielenia się w tym wątku
pozdr.warwick
Polecam sklep http://www.gadgets-shop.pl" onclick="window.open(this.href);return false;von der Goltz pisze:a jak to jest - takiego papierosa wlacza sie guziczkiem jakims? potem, jak sie juz "napalimy"to sie go wylacza?
to jest ta jedna osoba o której wiemB@ggy pisze:Witka. Piotrze na ostatnim spotkaniu wydawało mi się że Pan Jarosław palił taką faję. Może on podzieli się spostrzeżeniami z fajczenia takiego papieroska.
większość nowych konstrukcji działa automatycznie tylko jak ciągniesz papierosa - zaciągając powietrze przechodzi ono przez akumulator i automatycznie go uruchamia a on podając prąd rozgrzewa żarnik który to z kolei nagrzewając się odparowuje płyn (tzw.liquid) ze zbiorniczka i robi się dym (para)von der Goltz pisze:a jak to jest - takiego papierosa wlacza sie guziczkiem jakims? potem, jak sie juz "napalimy"to sie go wylacza?
Ciekaw jestem jaki papieros w domuolsztyniak pisze:Ja juz mam sukces bo w pracy tylko e-papieros ( 8 godzin bez dymu,smoły,sadzy i innego gówna)