Przepraszam za jakość zdjęć, może kiedyś coś lepszego wrzucę.
Wystawa w Barczewie
- syriusz13
Wystawa w Barczewie
Od jakiegoś czasu udało mi się wystawić na poddaszu ratusza w Barczewie dwie gabloty (niestety tylko dwie mogę zająć ) z moimi drobnymi znajdkami. Już od dawna nosiłem się z zamiarem by gdzieś to wszystko pokazać a nie " kisić " w domu. Udało się ! Wiem że kolekcja nie powala ,ale zawsze coś :-) Rzucić okiem można w godzinach pracy urzędu ,także zapraszam. Jakby komuś coś zbywało i chciałby wyłożyć to w gablotę to proszę o pw. Proszę nie oczekiwać zapłaty
Nadmienię że ja też nic z tego nie mam oprócz satysfakcji.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- maciek7309
Re: Wystawa w Barczewie
Fiu, fiu, gratulacje. I za zbiory i za wystawę. Warto będzie odwiedzić 
Gratulacje - piękne rzeczy
pokuś się o opisy przedmiotów to znacznie uatrakcyjni wystawę
Gdybyś kiedyś miał problem z lokum pod wystawę swoich skarbów daj znać... w naszej izbie w Lidzbarku znajdzie się miejsce bez problemu i też będą cieszyć oczy mieszkańców i turystów
Pozdr.Piotr - warwick
pokuś się o opisy przedmiotów to znacznie uatrakcyjni wystawę
Gdybyś kiedyś miał problem z lokum pod wystawę swoich skarbów daj znać... w naszej izbie w Lidzbarku znajdzie się miejsce bez problemu i też będą cieszyć oczy mieszkańców i turystów
Pozdr.Piotr - warwick
- pulkownikL
Bardzo Pięknie,
,jest jakieś ograniczenie do kiedy to postoi?,pzdr. 
Syriusz a jak z zabezpieczeniem fantów w tych gablotach ? Ktoś ma tam na to baczenie by zwykły Kowalski czegoś nie zajumał . Może w ramach wypożyczenia podrzuciłbym Ci do tych gablot rzeczy , które na bank uatrakcyjnią Twoją wystawę 
- syriusz13
Maciek dzięki za uznanie, chociaż uważam ze jest bardzo skromnie
.
Warwick ,byłem u was w izbie ( dzięki dzik za poświęcenie) ,niestety nie mam miejsca aż tyle jak Wy, ale dobry rydz niż nic. Szczerze to od zawsze chciałem by to w moim mieście było i mam nadzieję że cieszyło oko ludzi na miejscu.
PulkownikL , na ten czas wystawa jest bez ograniczeń, gabloty są gminy.
Black ,zwykły Kowalski na górę udaje się z kimś z urzędu ( sala jest zamknięta ) ,a klucze do gablot ma moja żona ( pracownik urzędu ). No niestety to nie jest muzeum i wielkich zabezpieczeń tam nie ma, ale moc pokazania " skarbów " jest dla mnie silniejsza niż przeliczanie zysków i strat.
Warwick ,byłem u was w izbie ( dzięki dzik za poświęcenie) ,niestety nie mam miejsca aż tyle jak Wy, ale dobry rydz niż nic. Szczerze to od zawsze chciałem by to w moim mieście było i mam nadzieję że cieszyło oko ludzi na miejscu.
PulkownikL , na ten czas wystawa jest bez ograniczeń, gabloty są gminy.
Black ,zwykły Kowalski na górę udaje się z kimś z urzędu ( sala jest zamknięta ) ,a klucze do gablot ma moja żona ( pracownik urzędu ). No niestety to nie jest muzeum i wielkich zabezpieczeń tam nie ma, ale moc pokazania " skarbów " jest dla mnie silniejsza niż przeliczanie zysków i strat.
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
Czyli Syriusz udało się zrobić pierwszy krok bo temat się kiedyś urwał.
Jak Cię intetesuje to mogę ci serię żołnierzyków odlać po koszcie materiału. Chyba ze coś z narzędzi zbędnego znajdę ale z tym ciężko bo te cały czas używane.
Jak Cię intetesuje to mogę ci serię żołnierzyków odlać po koszcie materiału. Chyba ze coś z narzędzi zbędnego znajdę ale z tym ciężko bo te cały czas używane.
Gratuluję Sebastian! Jak będę w Barczewie w przyszłym roku to nie omieszkam tam zajrzeć. Pozdrawiam serdecznie! Darz Grunt!
- niewidzialny
Byłem - widziałem. Jest na czym zawiesić oko.
Brawo za inicjatywę bo brakuje tego typu wystaw w naszym regionie. 
- syriusz13
Dzięki za miłe słowa. Na ten czas wystawę obejrzało przynajmniej kilkadziesiąt osób, bardzo mnie to cieszy. Chodź w małym stopniu przyczyniam się do propagowania historii i naszej pasji. Najgorsze ,że nie znalazłem chętnych by wspomóc tę o to małą wystawę. Smutne, nie ma jak cieszyć się pojedynczymi znaleziskami samemu w domu. 
Bilet wstępu / ile?
- syriusz13
Hehe, oczywiście że zero.
- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
Trochę promocji i będzie chętnych więcej