Ktoś coś o nim powie ?
Pozdrawiam!!!
Guzik do ID
Guzik do ID
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Guzik do ID
Hm, może to nie guzik a część zatrzasku.
sorki merylin ale widac odrazu co to jest guzik albo cos od zatrzasku po co takie oczywiste rzeczy wystawiac . Ja mam całe widerko takich guzików i podobnych pierdółek jak bym miał to wystawic to by mi dni w roku zbrakło
Sorki luckas myślałem że to coś ciekawego i dowiem się z jakiego okresu czy coś ....
Bartman dzięki !
Pozdro
Bartman dzięki !
Pozdro
- Blacek
- Kontakt:
Cześć!!!
Porównując ten z gładkimi/płaskim prusakami z XIX wieku - widzę podobieństwa w sposobie wykonania (np. uszko, pewne niedokładności. Może są ślady po opiłowaniu?) Wydaje się, iż Twój guzik był "dwuwarstwowy" (wierzchnia warstwa nitowana przez otwory, a może przez nie nieobszywany jakąś materią). Dotąd takiego nie widziałem i sam, z chęcią dowiedziałbym się dokładnie - co to jest.
Pozdrawiam!!!
Porównując ten z gładkimi/płaskim prusakami z XIX wieku - widzę podobieństwa w sposobie wykonania (np. uszko, pewne niedokładności. Może są ślady po opiłowaniu?) Wydaje się, iż Twój guzik był "dwuwarstwowy" (wierzchnia warstwa nitowana przez otwory, a może przez nie nieobszywany jakąś materią). Dotąd takiego nie widziałem i sam, z chęcią dowiedziałbym się dokładnie - co to jest.
Pozdrawiam!!!