nowa grupa reko Allenstein- WH
Od pasji do ideologii bardzo blisko. Idąc tą drogą za chwile znajdą się pasjonaci KL AUSCHWITZ itp..bo komuś mogą spodobać się mundury służby obozowej.Myślę że niektóre formacje nie zasługują na reko choc by miały niewiemjak gustowne odzienie.['' to tylko pasja''-Panowie takie bajki to dla małych dzieci,ale rozumiem że przyznać się że jest się fanem takich zwyrodnialców toniewypada-nonie ?]. :zle:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie hiperbolizujmy sprawy. Rekonstrukcja, mym skromnym zdaniem, nie polega na podjęciu, czy też zmianie swych światopoglądów poprzez ubrany strój/fascynację historią/ czy też inne czynniki...żadne z rekonstrukcji wojsk, powiedzmy niemieckich, nie nawołuje do takich, czy owych ideologii
Jurecki, pisząc, iż rekonstrukcja pewnych oddziałów to nie pasja, a byt fanem zwyrodnialców, sporo przesadza...
Dopowiem, że nie jestem żadnym z "rekonstruktorów", a na sprawę spoglądam jedynie oczyma forumowicza.
Pozdrawiam
8)
Jurecki, pisząc, iż rekonstrukcja pewnych oddziałów to nie pasja, a byt fanem zwyrodnialców, sporo przesadza...
Dopowiem, że nie jestem żadnym z "rekonstruktorów", a na sprawę spoglądam jedynie oczyma forumowicza.
Pozdrawiam
8)