ooooo....temat sie odnalazł To w końcu na którą mam być w Lidzbarku w niedzielę i czy się przebieramy i musztrujemy?
P.S. Bede jak mi samochód jutro zrobią..
co pewne osoby olały Qrwa mać dzisiejszą zbiórke wybierając ciekawsze zajecia :twisted: .Gdybym wiedział że takie macie podejście do tematu też pewnie odpuściłbym sobie i wolał czas spedzić w terenie na wykopkach. Na szczęście na wysokości zadania stanął jak zwykle niezawodny Adi i Sławek, chociaz z nimi poćwiczyliśmy musztrę. To tak na marginesie.
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
LIPA PANOWIE ale myśle że na wyjazd będziecie mieli więkrzy zapał niż do musztry (wiadomo do kogo ta mowa )
:twisted: no mnie też miało nie być bo do 15;00 powinienem pracować ale się przez trzy dni plaszczylem przed kolesiem żeby przyszedł wcześniej i mnie zmienił a ja teraz mam mu do oddania trzy godzimki więc jest spoko :twisted: ale i tak nie był to czas zmarnowany
a więc w poniedziałek będe wiedział na 100% czy transport wypali ale jestem dobrej myśli wyjazd jak Dziku napisal o 8;00 z pod kasyna Martiego i Robina odbieramy w Dobrym Mieście