prosze o id
Re: prosze o id
Balas napisał :" panowie proszę o pomoc w id takiego małego cacka"
Nie jest wykluczone, że to końcówka laski.
Nie jest wykluczone, że to końcówka laski.
Rowniez mialem takie skojarzenie... jaka wogole ta "stopka" ma srednice?
troszkę poszukałem i wywnioskowałem że jest to jednak pobojczyk od pruskiego pistoletu czarnoprochowego o średnicy kulki 15,5 mm , ale pewności nie mam , proszę o więcej sugestii .
Bardzo podobna końcówka stempla była w brytyjskim pistolecie Ketland, kaliber .60.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- pulkownikL
to musisz kolego popatrzeć na tę blaszkę używając lustra,pomoże[załamanie czasoprzestrzeni]żarcik,to ja patrzenie w samochodzie na napis pogotowie a w realu wygląda trochę niezrozumiale,pozdrawiam
pulkownikL pisze:to musisz kolego popatrzeć na tę blaszkę używając lustra,pomoże[załamanie czasoprzestrzeni]żarcik,to ja patrzenie w samochodzie na napis pogotowie a w realu wygląda trochę niezrozumiale,pozdrawiam
No tak tu się zgodzę, to co napisałeś jest kompletnie niezrozumiałe!

- pulkownikL
walnęłem się ze stronką,wybaczcie panowie, 

jaka blaszka jakie lusterko ,o co kaman ? 

dzięki Damian za fotkę , ładny ten skałkowiec ,twuj czy fotka zapożyczona
Nie, fotka ze sklepu internetowego.balas pisze:dzięki Damian za fotkę , ładny ten skałkowiec ,twuj czy fotka zapożyczona

Witam
w piątek wykonałem teścik terenowy na polu koło domu i stwierdzam że czas na rozpoczęcie sezonu .
Na spacerze trafił się guzik tylko mam problem bo nie wiem od czego , ma dziwne ucho jakiego jeszcze nie widziałem , proszę o pomoc w id
wymiary 3 cm mosiądz ale samo ucho wydaje mi się że to miedz
w piątek wykonałem teścik terenowy na polu koło domu i stwierdzam że czas na rozpoczęcie sezonu .
Na spacerze trafił się guzik tylko mam problem bo nie wiem od czego , ma dziwne ucho jakiego jeszcze nie widziałem , proszę o pomoc w id
wymiary 3 cm mosiądz ale samo ucho wydaje mi się że to miedz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.