A skad wiesc, bo mnie troche nie bylo w sieci?olsztyniak pisze:No to mamy ładne kwiatki.
Prof. Kokowski nie przyznaje się do złożenia podpisu. Mało tego -- nie było Go wtedy w kraju.!!!!

Moderator: GILGIN
A skad wiesc, bo mnie troche nie bylo w sieci?olsztyniak pisze:No to mamy ładne kwiatki.
Prof. Kokowski nie przyznaje się do złożenia podpisu. Mało tego -- nie było Go wtedy w kraju.!!!!
Witam serdecznie.
Podzielę się z Wami bardzo ciekawymi informacjami:D
Mianowicie bardzo zdziwił mnie podpis pod tą deklaracją kilku archeologów, a przede wszystkim profesora Kokowskiego.
Zacząłem dochodzić o co w tym tak na prawdę chodzi.
Wiedząc że w czasie samej debaty nie było profesora w Polsce zapytałem go o te deklarację którą podpisał.
Otrzymałem odpowiedź, że nie wie o czym mu piszę, o jaką deklaracje chodzi, no to tłumaczę że tą którą on podpisał i mu ją podesłałem.
Profesor był tak bardzo zszokowany, nie dość że pierwszy raz zobaczył tę deklarację, po drugie nie zgadza się z nią a po trzecie ze został nielegalnie wykorzystany jego podpis.
Sami widzicie jak bardzo Pan Kobyliński zmanipulował ludzi, jawnie wprowadzając w błąd opinię publiczną stosując takie sztuczki, okazuję się dodatkowo, że takich "Podpisanych" jest więcej:).
Wielu nawet nie brało udziału w debacie a ich podpisy istnieją, ba wielu uczestników debaty nie podpisało tego listu, a nawet część wyszła podczas samej debaty nie mogąc dalej słuchać treści tam głoszonych.
Ps. wiem też że ma się ukazać jakiś publiczny komentarz Profesora w/w sprawie.
Pozdraiwam