Pokażcie swoje guziki napoleońskie
Moderator: Don Joker
Pokażcie swoje guziki napoleońskie
Na tą chwilę posiadam cztery szt. z nr: 5,64,79,88 i jeden "Republique francaise" (zastępczy?).
Ostatnio zmieniony 13 gru 2011, 12:23 przez Hanzo, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam Panowie,
Przepiękne okazy i robią ogromne wrażenie :shock: . Powiem, że aż się zaśliniłem jak je oglądałem. Gratuluję.
Ja tutaj w interesach. Czy mogę wykorzystać zdjęcia Waszych guzików do tworzenia Buttonarium(*) - Polskiej @Kolekcji Guzików? Jeśli się zgadzacie to proszę o dopowiedź na tym forum, na PW albo na adres mailowy. Jeśli to możliwe to potrzebowałbym zdjęć z których mógłbym wyseparować każdy guzik oddzielnie, do tego zdjęcia rewersów, średnicę i krótki opis.
Pozdrawiam i czekam na pozytywną dla mnie odpowiedź
<rwb>
Ja tutaj w interesach. Czy mogę wykorzystać zdjęcia Waszych guzików do tworzenia Buttonarium(*) - Polskiej @Kolekcji Guzików? Jeśli się zgadzacie to proszę o dopowiedź na tym forum, na PW albo na adres mailowy. Jeśli to możliwe to potrzebowałbym zdjęć z których mógłbym wyseparować każdy guzik oddzielnie, do tego zdjęcia rewersów, średnicę i krótki opis.
Pozdrawiam i czekam na pozytywną dla mnie odpowiedź
<rwb>