LIDZBARK/DWÓRZNO 1807/2011
Moderator: Manufaktura Dzika
Re: LIDZBARK/DWÓRZNO 1807/2011
A to jak można to i ja ( ostatnio rzadko jestem na forum )
srebrny_lis pisze:To mam na szacunkowych listach (bez "Seinerów") 50 zgłoszonych osób.
No to robi się fajnie. Będzie przeciwko komu wojować

- Manufaktura Dzika
- Kontakt:
a z rekrutów się zrobi oddział saperów
-nie lepiej jakowes opłoczenie?Które z ikona na piersi rezac będzie żabojadów?dzik_warminski pisze:a z rekrutów się zrobi oddział saperów

-
Wszystko zapisuję. Steiner jeszcze nie zgłaszał swoich u mnie.
bardzo prosze nie zapomnieć o mojej skromnej osobie
Harmata w pełnej obsadzie
będzie co zdobywać
i lufa w drugą stronę 

-
Jest już zgłoszenie kompanii von Sell (Steinery) w liczbie 4-5 ludzi.
Wstępnie Kaśka też się zgłosiła.
-
Władze gminy Górowo Ił. rezerwują sobie czas do końca tygodnia na podjęcie ostatecznych, wiążących decyzji w sprawie "Dwórzna 2011". Robią kosztorys i muszą jeszcze się wstrzymać. Dla nas jest to pewna niespodzianka, bo dotąd sytuacja wydawała się jasna. Tak czy owak, zostanie tu przeze mnie podana pełna informacja najpóźniej w poniedziałek rano. Napiszę też wówczas na forum p12pXW i do Steinera. Dobrze, że to termin na tyle odległy (prawie dwa miesiące) i sezon właściwie martwy, że różne sprawy można w razie czego poodkręcać.
Na pewno robimy Toprzyny, ale to już sprawa czysto składkowa. I wiele wskazuje na to, że pod polskim niebem takie imprezy będą zaczynały dominować. Tyleż w tym złego, co i dobrego.
Na razie NIL DESPERANDUM, trzeba chwilę poczekać.
Na pewno robimy Toprzyny, ale to już sprawa czysto składkowa. I wiele wskazuje na to, że pod polskim niebem takie imprezy będą zaczynały dominować. Tyleż w tym złego, co i dobrego.
Na razie NIL DESPERANDUM, trzeba chwilę poczekać.
Srebrny Lisie już dwa lata temu mówiłem,że kiedyś kasa sie bedzie kończyć i zostaną tylko imprezy spontaniczne,skałdkowe. Wtedy to okaże się ilu jest w szeregach polskiej rekonstrukcji pasjonatów a ilu było .... wiadomo kogo.
Andreas od lat robi takie imprezy i zawsze ma dużo chętnych wojaków.Po prostu czas sie do tego przyzwyczaić i tyle. Pozdrawiam
Andreas od lat robi takie imprezy i zawsze ma dużo chętnych wojaków.Po prostu czas sie do tego przyzwyczaić i tyle. Pozdrawiam

"Andreas od lat robi takie imprezy i zawsze ma dużo chętnych wojaków"
O tak-zgadza sie.
Ale nei ukrywajmy że dla wieluz nas pokrycie kosztów podrózy ułatwia przybycie na impreze,nie mówimy tutaj o zarabinaiu.
O tak-zgadza sie.
Ale nei ukrywajmy że dla wieluz nas pokrycie kosztów podrózy ułatwia przybycie na impreze,nie mówimy tutaj o zarabinaiu.
-
Amigos y companieros, poczekajmy jeszcze do poniedziałku rano. Może jeszcze coś z tego będzie. Władze jeszcze podobno liczą dudki. Poinformuję od razu, co i jak. A do Toprzyn (składkówka) zapraszam, prosząc wszakże o zajawkę do 22 XII.
Ok więc czekamy-fajnie by było gdyby jednak impreza wypaliła u nas kolejni chętni-więc trzymamy kciuki.